Engels

Engels is een wereldtaal en zo kan je communiceren met de meeste mensen. Over de hele wereld spreken mensen deze taal. Ook voor bedrijven is het handig om Engelstalig te zijn. Doordat er bijvoorbeeld al in Amsterdam heel veel buitenlanders wonen, en veel toeristen komen, is het vaak handig al heb je een bedrijf wat meerdere talen taalig is.

Zo ook voor Tandarts Amsterdam. Dagelijks komen er vele mensen van andere komaf bij een tandarts. Ook deze mensen willen goed geholpen, en begeleid worden tijdens een behandeling. Het is handig voor de klant en personeel als ze dezelfde taal spreken. Maar dit is niet enkel het geval bij een tandarts. Ook in vele andere vakgebieden is het handig om meerdere talen te spreken.

Een cursus Engels kunt u bij ons volgen. Heeft u een bedrijf wat enkel Nederlands spreekt, en heeft u veel te maken met Engelstalige klanten, dan raden wij aan om in uw personeel te investeren. Zo krijgt u een betere klantvriendelijkheid en is het beter samenwerken met de klant.

Een cursus Engels voor een medewerker voor u, of voor uzelf kost 2500 euro bij ons. Wij zorgen er dan voor dat u zeker één taalniveau omhoog komt. U krijgt meer dan 10 uur per week, met een online taalcursus erbij. De cursus duurt 3 maanden. Wilt u meer informatie hierover ontvangen dan verzoeken wij u om met ons contact op te nemen.